روز پایانی اولین سمپوزیوم ملی گردشگری و سرمایهگذاری سبز، ادامه نشستها و پنلهای سخنرانی
در دومین روز از اولین سمپوزیوم ملی گردشگری و سرمایهگذاری سبز که با همت دانشکده گردشگری و حمایت و همکاری بنیاد توسعه کسب و کار و شتابدهنده فاخربوم برگزار گردید
نشست گردشگری سلامت و بررسی ریسک کسب و کارها با حضور دکتر داوود محمودی، دکتر حسین نجمی و دکتر صمدی برگزار شد. همچنین پنل کارآفرینی در جوامع محلی و مقاصد گردشگری با سخنرانی دکتر محمد فرزاد میرزایی و دکتر سید سعید هاشمی برگزار گردید، در اختتامیه این رویداد نیز با همت باغ رستوران ایرو از خوراک دمی شلک به عنوان غذای فراموش شده منطقه طرشت تهران رونمایی شد و از شرکت کنندگان پذیرایی به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ بنابر اعلام خانم نیکخواه دبیر اجرایی اولین سمپوزیوم ملی گردشگری و سرمایهگذاری سبز طی دو روز برگزاری این رویداد بیش از ۲۰۰ نفر به عنوان شرکت کننده در سمپوزیوم حضورداشتند. وی از همکاری و حمایت دکتر باصولی رییس دانشگاه، دکتر هاشمی رئیس دانشکده گردشگری، دکتر جهانیان معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه و همچنین دکتر صابرفرزام رئیس بنیاد توسعه کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ و سایر اعضای هئیت علمی دانشکده گردشگری و دانشجویان این دانشکده صمیمانه تشکر کرد و افزود: دومین سمپوزیوم ملی گردشگری و سرمایهگذاری سبز نیز در بهمنماه ۱۴۰۲ همزمان با هفدهمین دوره نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران با هدف توسعه علمی این رویداد نمایشگاهی برگزار میگردد.
روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ